Kan je aan alle soorten bieren komen?

Veel bieren zijn te verkrijgen, helaas niet alle bieren. Er zijn altijd exclusieve bieren waar gewoonweg niet aan te komen is. Ook bieren van kleine brouwerijen uit de andere kant van het land zijn niet altijd even makkelijk aan te komen. Maar schroom niet om het gewoon even te vragen. Ik wil altijd voor je uitzoeken wat de mogelijkheden zijn!

Kan ik ook zelf cadeaupakketten samenstellen?

Dit kan zeker. In de winkel staan altijd een aantal voorverpakte pakketten klaar maar je mag uiteraard ook je eigen pakket samenstellen. Wil je pakketten met een bijvoorbeeld kaas of nootjes erbij is het wel fijn om dit vooraf door te geven, deze producten hebben we niet altijd standaard op voorraad. Wanneer je een cadeaupakket via de webshop besteld geef dan even bij 'opmerkingen' aan wat je voorkeuren zijn. LET OP: cadeaupakketten welke via de webshop worden besteld worden niet ingepakt ivm breekgevaar. Wel krijg je verpakking meegeleverd zodat je het thuis zelf in kan pakken.

Is het assortiment altijd hetzelfde?

Nee, zeker niet. Ik probeer het assortiment altijd te laten rouleren. Uiteraard zijn er een aantal favoriete bieren welke standaard in de schappen staan maar de rest probeer ik zoveel mogelijk af te wisselen. Heb jij een favoriet biertje waarvan je vindt dat deze er altijd moet zijn? Laat het me weten en dan regelen we dit.

Waarom staan niet alle bieren in de webshop?

Het toevoegen en bijhouden van bieren in de webshop is aardig tijdrovend. Sommige bieren zijn beperkt verkrijgbaar en kunnen al uitverkocht zijn voordat er tijd is om ze online te zetten. Houd daarom altijd de socials in de gaten, hier komen (bijna) alle nieuwe bieren voorbij en kan je eventueel vast een fles of blik reserveren.

Waarom krijg ik mijn bestelling is een gebruikte doos toegestuurd?

Net als jouw dagelijkse boodschappen wordt ook zakelijk gezien alles duurder. Flesdozen, vakverdeling etc. de prijzen schieten omhoog. Om geen extra verpakkingskosten en/of hogere verzendkosten te hoeven rekenen versturen wij zoveel mogelijk is gebruikte dozen. Deze dozen kunnen nog prima een ronde mee, bespaard iedereen kosten én is beter voor het milieu! Win-Win voor iedereen

Kan ik bieren reserveren?

Ja, dit is zeker mogelijk. Zie jij via social media of Untappd een biertje die je niet wil missen. Stuur me een berichtje en ik leg het voor je apart. Je kan het ophalen wanneer het je uitkomt.

Heb je alleen bier of ook Whisky, Mede, Cider etc.

Uitsluitend bier te verkrijgen!

 

 

 

 

© 2021 - 2023 Hoppiness Zutphen | sitemap | rss

Om dit 'bierwalhalla' te betreden moet je 18 jaar of ouder zijn.