Kan je aan alle soorten bieren komen?

Veel bieren zijn te verkrijgen, helaas niet alle bieren. Exclusieve bieren zoals bijvoorbeeld bieren van Tree House Brewing uit Amerika zijn nagenoeg niet te verkrijgen. De meeste Nederlandse en Belgische bieren zijn goed verkrijgbaar, schroom dus niet om het te vragen als je favoriete biertje er niet bij staat.

Kan ik ook zelf cadeaupakketten samenstellen?

Dit kan zeker. In de winkel staan altijd een aantal voorverpakte pakketten klaar maar je mag uiteraard ook je eigen pakket samenstellen. Wil je pakketten met een bijvoorbeeld kaas of nootjes erbij is het wel fijn om dit vooraf door te geven, deze producten hebben we niet altijd standaard op voorraad.

Is het assortiment altijd hetzelfde?

Nee, zeker niet. Ik probeer het assortiment altijd te laten rouleren. Uiteraard zijn er een aantal favoriete bieren welke standaard in de schappen staan maar de rest probeer ik zoveel mogelijk af te wisselen. Heb jij een favoriet biertje waarvan je vindt dat deze er altijd moet zijn? Laat het me weten en dan regelen we dit.

Waarom is er geen webshop?

Het is wel de wens en de planning een webshop te lanceren. Dit kost echter wat tijd en technische kennis. De webshop moet er dus wel gaan komen, helaas is nog niet bekend wanneer dit precies gaat gebeuren. Mocht je toch graag bepaalde bieren willen laten versturen, stuur me dan een berichtje en dan regelen we dat.

Kan ik bieren reserveren?

Ja, dit is zeker mogelijk. Zie jij via social media of Untappd een biertje die je niet wil missen. Stuur me een berichtje en ik leg het voor je apart. Je kan het ophalen wanneer het je uitkomt.

Heb je alleen bier of ook Whisky, Mede, Cider etc.

Uitsluitend bier te verkrijgen!

 

 

 

 

© 2021 - 2023 Hoppiness Zutphen | sitemap | rss

Om dit 'bierwalhalla' te betreden moet je 18 jaar of ouder zijn.